Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ... ΧΑΡΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ!

Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΞΑΝΑΕΔΡΑΣΕ.... δε δημοσιεύτηκε ποτέ αυτό που γράψαμε το πρωί με ευχές για την ημέρα για Χρόνια πολλά για τους εορτάζοντες  μπαμπάδες και τις εορτάζουσες μαμάδες! Επαναλαμβάνουμε τις ευχές λοιπόν και του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη αυτή μέρα... Υγιείς πάνω απ' όλα!
Αγαπητοί γονείς...
Το e mail  5nipvril@gmail.com θα είναι ο τρόπος επικοινωνίας μας.. Σε αυτό το μέιλ θα μας στέλνετε δουλειές των παιδιών( ει δυνατόν να μας γράφετε και αυτά που σας λένε) κι εμείς θα τις αναρτούμε στο blog του σχολείου  http://5nip.blogspot.com/Επειδή είναι πολύ πιθανό και φυσικό  να μην έχετε όλοι εκτυπωτή μπορείτε να μας στέλνετε εργασίες των παιδιών που θα τις φωτογραφίζετε. Και όχι μόνο.... Μπορείτε να αποτυπώνετε κι άλλες στιγμές της καθημερινότητας που τα παιδιά μπορεί να φτιάχνουν κουλουράκια, να φυτεύουν, να φτιάχνουν "κάστρα" , "πλοία", "τρένα", "αεροπλάνα" με μαξιλάρια, καρέκλες, κουτιά κι ότι άλλο θέλει η φαντασία τους. Μπορεί να φυτεύουν φακές σε κεσεδάκια ή να παίζουν μια θεατρική παράσταση με την ίδια ευκολία που θα κατασκευάσουν ένα αριστούργημα από εφημερίδες και παλιά περιοδικά... Όλα αυτά θα δημιουργήσουν ένα άλμπουμ απ'αυτές τις δύσκολες ημέρες.  
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό. Σε καμμιά περίπτωση δε θέλουμε να αγχωθείτε αλλά να το δείτε σα μια χαραμάδα χαράς και δημιουργίας μέσα σε όλο αυτό που συμβαίνει... Έτσι για να κρατήσουμε μια επαφή και να νιώσουμε ότι είμαστε κοντά! Γιατί είμαστε αφού  όλοι περνάμε τις ίδιες αγωνίες. Καλή συνέχεια!  

 Να κι οι πρώτες ζωγραφιές... Τι καλά! 
Ευχαριστούμε:
 Φίλιππε!
 Ιάσονα!
 Και Φίλιππε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Καλό Καλοκαίρι!!!!